O fea moli rattan e talafeagai mo moli?

1. Faatoaga ma fanua

O moli rattan o teuteuga masani i togalaau ma fanua.O mea masani ma moli vaivai o lamepa rattan e mafai ona faʻamalieina e le tasi le isi i laʻau lanumeamata ma fugalaau, fatuina se siosiomaga masani ma mafanafana.E mafai ona faʻaaogaina moli rattan e fai ma vaega o le faʻatoʻaga fanua, tuʻu i lalo o le mutia, moega fugalaau poʻo laau, e faʻateleina ai le faʻaaliga vaaia i le po.

2. Terrace ma Potu

O moli rattan e talafeagai mo teuteuga ma moli o terraces ma balconies.E mafai ona e tautau le moli rattan mai le taualuga o le faapaologa, pe tuu i le tulimanu o le faapaologa e fausia ai se avanoa mafanafana ma le fiafia mo le 'ai i fafo poʻo le malolo.O le moli malu ma le mafanafana o moli rattan e mafai ona faʻaopoopoina se siosiomaga mafanafana i terraces ma balconies.

3. Nofoaga Fa'aipoipoga i fafo

O moli rattan e sili ona lauiloa i le teuteuga o nofoaga o faaipoipoga i fafo.E ala i le tautauina o moli rattan i luga o laʻau, faleʻie poʻo le lotoa o le nofoaga o le faaipoipoga, e mafai ona e faʻaopoopoina se lagona alofa, mafanafana i le nofoaga atoa.O le moli vaivai o moli rattan e mafai ona fatuina se siosiomaga e le mafaagaloina o le faaipoipoga ma aumaia ai le matagofie tulaga ese i le faaipoipoga.

4. potu malolo ma potumoe

O moli rattan e masani foi i le teuteuga o avanoa i totonu.E mafai ona e tautau moli rattan mai le taualuga i totonu o le potu malolo, pe tuu i luga o le laulau i tafatafa o le moega i totonu o le potumoe e fausia ai se siosiomaga mafanafana ma mafanafana.O le moli o le lamepa rattan e malu ma mafanafana, faʻaopoopoina se lagona o le mafanafana ma le malolo i le potu.

5. Faleaiga ma Kafe

O moli rattan e lauiloa tele foi i teuteuga o faleaiga ma faleaiga.E ala i le tautauina o moli rattan mai le faʻalo o le faleaiga, poʻo le tuʻuina i luga o le pa poʻo le laulau i totonu o le fale kofe, e mafai ona e fatuina se meaʻai mafanafana ma mafanafana mo le meaʻai.O le moli o le lamepa rattan e malu ma mafanafana, fatuina se siosiomaga manaia ma faʻalelei mo tagata faʻatau.

I se upu, o moli rattan e talafeagai mo teuteuga ma moli i togalaau ma lotoa, terraces ma balconies, nofoaga o faaipoipoga i fafo, potu malolo ma potumoe, faleaiga ma cafes, ma isi. mafanafana siosiomaga i le nofoaga, fatuina se siosiomaga sili atu le mafanafana ma le manaia.

O matou o se moli faʻanatura mo le sili atu i le 10 tausaga, o loʻo i ai a matou ituaiga rattan, lamepa bamboo faʻaaogaina mo teuteuga i totonu ma fafo, ae mafai foi ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma ou manaʻoga, pe afai e te manaʻomia, e talia e faʻafesoʻotaʻi matou!

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Iul-20-2023