Hvor er rattanlys egnet til belysning?

1. Haver og gårde

Rattan lys er meget almindelige dekorationer i haver og værfter.Det naturlige materiale og den bløde belysning af rattanlamper kan supplere hinanden med grønne planter og blomster, hvilket skaber en naturlig og varm atmosfære.Rattan lys kan bruges som en del af havelandskabet, placeret under græsplænen, blomsterbede eller træer, for at øge den visuelle effekt om natten.

2.Terrasse og altan

Rattan lys er velegnet til dekoration og belysning af terrasser og altaner.Du kan hænge rattanlyset fra loftet på terrassen, eller placere det i hjørnet af altanen for at skabe et hyggeligt og romantisk rum til al fresco dining eller lounging.Det bløde og varme lys fra rattanlys kan tilføje en varm atmosfære til terrasser og altaner.

3.Udendørs bryllupssted

Rattan lys er meget populære i udsmykningen af ​​udendørs bryllupssteder.Ved at hænge rattanlamperne op i træerne, teltet eller gården på bryllupsstedet, kan du tilføje en romantisk, varm atmosfære til hele stedet.Det bløde lys fra rattanlys kan skabe en uforglemmelig bryllupsatmosfære og bringe en unik charme til brylluppet.

4. Stue og soveværelse

Rattan lys er også almindelige i udsmykningen af ​​indvendige rum.Du kan hænge rattanlys fra loftet i stuen, eller stille dem på natbordet i soveværelset for at skabe en hyggelig og varm atmosfære.Lyset fra rattanlampen er blødt og varmt, hvilket tilføjer en følelse af varme og afslapning til rummet.

5. Restaurant og Cafe

Rattan lys er også meget populære i udsmykningen af ​​restauranter og caféer.Ved at hænge rattanlamperne op fra loftet i restauranten, eller placere dem på baren eller bordet i kaffebaren, kan du skabe en behagelig og varm madoplevelse til spisestedet.Lyset fra rattanlampen er blødt og varmt, hvilket skaber et behageligt og behageligt spisemiljø for kunderne.

Hvis du er i erhvervslivet, kan du lide

Kort sagt er rattanlys velegnede til dekoration og belysning i haver og gårdhaver, terrasser og altaner, udendørs bryllupssteder, stuer og soveværelser, restauranter og cafeer osv. Uanset om det er udendørs eller indendørs, kan rattanlys tilføje en naturlig og varm atmosfære til stedet, hvilket skaber et mere behageligt og behageligt miljø.

Vi er en producent af naturlig belysning i mere end 10 år, vi har en række forskellige rattan, bambus lamper brugt til indendørs og udendørs dekoration, men kan også tilpasses efter dine krav, hvis du bare har brug for, er du velkommen til at konsultere os!

Skriv din besked her og send den til os

Indlægstid: 20-jul-2023